Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αποσιωπητική ηλικία


του Γιώργου Τσιτιρίδη
Αρχική εικόνα: Νίκος Καρδάρας - See more at: http://parallaximag.gr/parallax-view/enas-aplos-ypallilos-video-club#sthash.Xpf5AO5h.dpuf

Ο Τέλλος Φίλης δεν είναι ένας απλός υπάλληλος video club

του Γ. Τσιτιριδη 

Για ένα νοιάσου και εξετάσου






Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Praksis  το Κέντρο Ζωής το athcheck point στην Αθήνα και το thess check point στην Θεσσαλονίκη συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν  την Ευρωπαϊκή εβδομάδα εξέτασης για τον ιό του hiv. Τους επισκεφτήκαμε  μιλήσαμε για τις δράσεις τους,  για το τι ετοιμάζουν για την 1/12 Παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το hiv και μας λύσανε πολλές απορίες που είχαμε.  

του Γ.Τσιτιρίδη 

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ξεχασμένα από τους πάντες






 Ξεχασμένα  από τους πάντες, κανείς δεν τα επισκέπτεται πλέον , η ιστορία τους γνωστή σε πολύ λίγους περιμένουν καρτερικά να δούνε ποια θα είναι η τύχη τους.

Λέξεις -εικόνες Γ.Τσιτιρίδης 

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο Ανέστης με τα κουλούρια



Λέξεις: Γιώργος Τσιτιρίδης
 Εικόνες: Ελένη Βράκα

Ένας σύγχρονος "άγιος" στους δρόμους της πόλης, ο Ανέστης, για πάνω από δέκα χρόνια πουλάει κουλούρια αλλά μαζί με αυτά προσφέρει χαμόγελο, αγάπη και θετική ενέργεια. Γνωστός σε όλη την πόλη για την ατάκα «Κουλούρι, κουλούρι, κουλούρι, τα τρία έχουν πάντα 1 ευρώ». Θα τον βρεις Εγνατία με Συγγρού, κάθε βράδυ, παρέα με τους ταξιτζήδες, τους περαστικούς και κάθε λογής ξενύχτηδες της Βαλαωρίτου.