Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η αμαρτωλή ιστορία της πόλης





του Γιώργου Τσιτιρίδη

Υπάρχουν πολλές περιοχές στην Ελλάδα που φημίζονται για τους οίκους ανοχής και τα αμαρτωλά στέκι τους. Μια όμως από αυτές αν και σχετικά άγνωστη στους περισσότερους ήταν για πολλά χρόνια η μεγαλύτερη πορνοσύναξη της Ευρώπης, όπως χαρακτηριστικά την ονόμαζε ο Ηλίας Πετρόπουλος και είναι αυτή που πιθανότατα εδραίωσε την φήμη της Θεσσαλονίκης ως την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδος. Ας πάμε να γνωρίσουμε την περιβόητη Μπάρα, το σημερινό Βαρδάρι

Bareback



Ο Γιάννης  είναι 42 ετών  και δηλώνει  συνειδητά barebacker* λέει πως ξέρει τι θέλει και μιλάει για ένα θέμα σχεδόν  άγνωστο και σίγουρα taboo στην Ελλάδα. Είναι  έτοιμος να ακούσει τα πάντα γιατί ξέρει ότι όλα αυτά που θα πει θα  ενοχλήσουν και θα κατηγορηθεί  ότι προάγει έναν λάθος τρόπο ζωής αυτή όμως είναι επιλογή του.


συνεντευξη στον Γ.Τσιτιριδη 

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

To τελευαίο χάνι της πόλης



Η Μελίνα ήθελε να το σώσει αλλά η απόλυτη εγκατάλειψή του δεν αφήνει πια περιθώρια για ελπίδες.


Λέξεις - εικόνες: Γιώργος Τσιτιρίδης

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Diοna Dallas: “Το drag είναι κέφι, χαρά, διασκέδαση”




συνέντευξη στον Γιώργο Τσιτιρίδη
Η Diona Dallas είναι η καλύτερη και μια από τις ελάχιστες Drag Queen της Ελλάδος. Θα την βρείτε τα βράδια της Παρασκευής στην πόρτα του Enola club στην Θεσσαλονίκη να χαρίζει χαμόγελα, αστείες ατάκες και να κρατάει ψηλά την διάθεση και το κέφι. Γιατί όπως μας λέει, το μεγάλο μυστικό είναι ” να περνάς πάντα καλά και να μην χαλάς την διάθεση σου για κανέναν”.