Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

AHUDUDU







Το ραντεβού κλείστηκε μέσο της Αναστασίας και βρισκόμασταν και οι δύο απέναντι του έτοιμοι να του κάνουμε ερωτήσεις . Με το Στέλιο περάσαμε κάποτε πολλές ώρες μαζί. Στο Ahududu, στο σπίτι του στα μπουζούκια σε εστιατόρια και σε καφέ.
Περίμενα ότι θα του έχει μείνει πολύ πίκρα και κακία αλλά εντούτοις εντυπωσιάστηκα που άρχισε να μου μιλάει με νοσταλγία καλοσύνη με μια αυτογνωσία για το χτές και μια ισχυρή θέληση να κάνει την ζωή του πιο όμορφη στο σήμερα.
Ο Στέλιος του Ahududu ο θρύλος της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη μιλάει αποκλείστηκα στο Screw.

Συνέντευξη Γιώργος Τσιτιρίδης και Αναστασία


Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ






Με αφορμή τα γενέθλια των δύο χρόνων των εκδόσεων Τετράγωνο (με σήμα τον κύκλο παρακαλώ!), από όπου έχουν εκδοθεί  μερικά αγαπημένα μας βιβλία [«Ανάμεσα στο τικ και το τακ» του φίλου και συνεργάτη Λύο Καλοβυρνά,  «Κάτι άλλαξε» του  Χρήστου Ιωαννίδη και το «Εγώ ήμουν αντράκι»],  αλλά και λόγο του ότι ο τίτλος μιας στήλης του περιοδικού προήλθε από μια ατάκα που είπε ο ίδιος,  σ’ αυτό το πρώτο μας τεύχος φιλοξενούμε τον Νίκο Μουρατίδη.

φωτογραφίες Γ.Στριφτάρης(striftaris.com)

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ




Με αφορμή την νέα του ταινία Poker face που θα κυκλοφορήσει από την Village έχοντας στα σκαριά μια δική του ταινία που ετοιμάζει για την άνοιξη και κυρίως γιατί είναι παλιός γνώριμος και φίλος νιώσαμε την ανάγκη να πιούμε έναν καφέ και να κάνουμε μια κουβέντα με το Χρήστο Δήμα
Του Γ. Τσιτιρίδη
Φωτογραφίες Γ. Στριφτάρης