Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ



Ο άνθρωπος θρύλος της νυχτερινής Θεσσαλονίκης των 90s μιλάει για πρώτη φορά για τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και για το μυστικό της ευτυχίας στο σήμερα. Από τα μπουζούκια και τα μεγάλα clubs στην γυμναστική και τον εσωτερισμό ο Γιώργος Σαββουλίδης δεν χάνει ποτέ το κέφι του για ζωή και σκορπίζει χαμόγελα.



του Γιώργου Τσιτιρίδη
εικόνες Έλενα Βράκα


Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κωνσταντίνος Σκαρμούτσος






Του Γιώργου Τσιτιρίδη
Φωτογραφίες του Γιώργου Στριφτάρη 
Πού γεννήθηκες και μεγάλωσες;
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 2 Δεκεμβρίου του 1957 , το λέω γιατί δεν έχω τέτοια κολλήματα με την ηλικία. Μεγάλωσα στην Αθήνα στην Κηφισιά,  αλλά από μικρή ηλικία ταξίδευα πολύ συχνά, γιατί ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις εδώ και στο εξωτερικό. Ήμουν συνέχεια από τη μια πόλη στην άλλη,  Ιταλία , Γαλλία Γερμανία και αυτό μέχρι τα εικοσιένα  μου, έφυγα από το σπίτι γιατί παντρεύτηκα.
Πώς θυμάσαι τα εφηβικά σου χρόνια, πώς βίωσες τη  σεξουαλικότητα σου;
Ήταν πολύ ωραία η Αθήνα τότε και περνούσαμε καλά. Εγώ είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι εκτός από στρέιτ και κάτι άλλο γίνεται και είμαι και γκέι, υπήρξα ας πούμε bisexual, αν και δε μ’ αρέσει ο όρος αυτός, όταν ο άλλος τον κρατάει εφ’ όρου ζωής, γιατί πιστεύω ότι στην εφηβεία  είσαι και λίγο γκέι και λίγο στρέιτ, αλλά μετά κάπου καταλήγεις. Επίσης το να πάς και με τα δύο φύλα κάποια στιγμή, π.χ. σε μια παρτούζα, δε σε κάνει ούτε γκέι αλλά ούτε και στρέιτ.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Bullying**







Ο Ανδρόνικος Γιώργος 21 ετών έχει δύο ονόματα αλλά στην ζωή του επέλεξε να μην κάνει διπλή ζωή, να κρυφτεί και να υποδυθεί ρόλους.  Ένα από τα πολλά θύματα σχολικής βίας  ζει την ζωή του όπως την έχει ονειρευτεί καταφέρνοντας μέσα από τις δυσκολίες να βγει  δυνατός και ελεύθερος.

του Γ.Τσιτιρίδη 
φωτογραφίες Γ.Στριφτάρης(striftaris.com)