Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ





Ένα νέο blog έσκασε μύτη στο διαδίκτυο
ο Faunlet στην διεύθυνση
http://faunlet.blogspot.com/
, ένας slave που ψάχνει τον ιδανικό master.
Αλήθεια τι είναι η υποταγή
και το παιχνίδι master and slave?
Στην Ελλάδα είναι ένα θέμα taboo
παρεξηγημένο και φορτωμένο με πολλά στερεότυπα και παραπληροφόρηση.

Ας αφήσουμε όμως τον Faunlet να μας πει

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

YELLOW WORLD





Συνέντευξη Γ. Τσιτιρίδης
Φωτογραφίες Γ. Στριφτάρης (striftaris.com)
Ο Γιώργος Παναγόπουλος 34 ετών γνωστός σε πολλούς ως ο Georgethebeast στο twitter , οδηγός ταξί, dj , blogger(http://varemenahmerologia.blogspot.com) ανοιχτά δηλωμένος γκέι λάτρης των κόμικς με το mad tv να του προτείνει να πει τα καλύτερα tweets  της εβδομάδας ( δες στο youtube Breaking Mad: Τα tweets της εβδομάδα από τον @georgethebeast)είναι ένας πραγματικά εναλλακτικός και ασυνήθιστα ενδιαφέρον τύπος που περιμένει την ημέρα του μεγάλου πάρτυ  με τίτλο  «R.I.P. Άννα Βίσση».



Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΗΤΗΡΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ







Δημήτρης Παπαϊωάννου: “Gay δεν  είναι ιδιότητα, προτέρημα η παράσημο”


Συναντήσαμε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, μια μέρα μετά την ανάγνωση της Τέταρτης Ραψωδίας της Ιλιάδος του Ομήρου, σε μετάφραση του πλέον ειδικού στον Όμηρο Δημήτρη Μαρωνίτη από την μοναδική  Ρένη Πιττακή στο Εθνικό Θέατρο, όπου είχε την σκηνοθετική επιμέλεια.

Ήταν μια βροχερή Παρασκευή, στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι. Μελαγχολική σα την ποίηση του Κ.Π.Καβάφη.  Με μια αισιόδοξη υγρασία αλλαγής, σα σκηνή από μια σύγχρονη  αργοναυτική εκστρατεία,  με χρυσόμαλλο δέρας, τον   Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εμφανίστηκε  ενθουσιασμένος, με εκείνο το γνωστό εφηβικό παράστημα , έτοιμος να μιλήσει για όλα,  μετατρέποντας το τοπίο με τον λόγο και την παρουσία του, σε ένα μαγικό σκηνικό.  Χαρακτηριστικό των σπουδαίων καλλιτεχνών, που η δύναμη και το πάθος τους είναι αδύνατο να μη σε επηρεάσουν αν έρθεις σε επαφή μαζί τους.

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης και ο Τέλλος Φίλης προσπάθησαν όσο μπορούσαν να αντισταθούν στην γοητεία του. Δεν τα κατάφεραν. Τους κατέκτησε με την αυθόρμητη ειλικρίνεια του  και το… μελαγχολικό του κέφι.


Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΣΟΣ






Του Γ. Τσιτιρίδη
Φωτογραφίες Γ.Στριφτάρης (stiftaris.com)
Γνωστός στους περισσότερους σαν ο άνθρωπος που κινούσε το «Γρανάζι» της διασκέδασης για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα ο Γιώργος ξεδιπλώνει και μια άλλη μεγάλη του αγάπη. Την δημιουργία κοστουμιών που του δίνουν την δυνατότητα να μπει με την φαντασία του μέσα σε ρόλους εποχές και καταστάσεις που πάντα ονειρευότανε.


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ






του Γ.Τσιτιριδης
φωτογραφίες Γ Στριφτάρης (striftaris.com)

Ο Δημήτρης Αποστόλου μεγάλωσε μέσα στους κινηματογράφους από μικρό παιδί και μας διηγείται την ιστορία της «ερωτικής ταινίας πορνό» γνωστή σε όλους ως τσόντα μέσα από τις αίθουσες της Αθήνας. Σήμερα τον βρίσκουμε πίσω από το ταμείο του cine Ορφέο στην πλατεία Αττικής . 


Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ


Η συνέντευξη που απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ για εβδομάδες και  έγινε αφορμή για να ξεκινήσει το thessaloniki pride



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

«Φυσικά και έχω γκέι φίλους»



Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΖΙΤΟΤΕΚΝΟ

 Στις πιάτσες κάποτε ... σε άλλες εποχές 

του Γ. Τσιτιριδη




ΤσόλιΩραίο πάτο έχεις
ΠισωγλέντηςΕυχαριστώ
Τσόλι
Είσαι πολύ ωραίο μωρό
Που συχνάζεις ?
ΠισωγλέντηςΤι εννοεις?
ΤσόλιΣτα carefour?
Πισωγλέντης
Ποια carfοur?
Όχι καμία σχέση
ΤσόλιΠου κάνεις πιάτσα?
ΠισωγλέντηςΔεν κάνω σέξ με χρήματα
Τσόλι
Εγώ όμως κάνω.
Γαμάω με χρήματα.. Με πληρώνουν .
Πισωγλέντης
Ποιοι σε πληρώνουν ?
Τσόλι
Τα πουστράκια.
ΠισωγλέντηςΒρίσκεις?
ΤσόλιΠαρακαλάνε
ΠισωγλέντηςΠόσα παίρνεις?
Τσόλι
Αναλόγως το άτομο
ΠισωγλέντηςΔηλαδή?
ΤσόλιΑναλόγως την ομορφιά.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ





Τον συναντήσαμε στο Καφεναί  πίσω από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου «Οι φίλοι ή Παραχάραξη ηθικής» από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης, κουβεντιάσαμε με τον συγγραφέα και φίλο Γιάννη Παλαμιώτη.
Του Γ. Τσιτιρίδη


Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ






Την συνέντευξη και τον παπά παίρνουν ο Γιώργος Τσιτιρίδης.


Σηκώθηκε από το κρεβάτι.
Θέλεις καφέ ?μου είπε
Ε βάλε λίγο..
Απο το ύφος του κατάλαβα οτι μάλλον πέρασε καλά.
Ξεκινήσαμε να μιλάμε
Στο κρεβάτι θα γίνει ?
Δεν πρέπει να μιλάμε σε ενα τραπέζι?
Γιατι ειναι απαραίτητο?

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΘΩΜΑΣ ΚΟΡΟΒΙΝΗΣ





ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΙΑ


Συναντηθήκαμε με το Θωμά τον Κοροβίνη ένα προεκλογικό Σάββατο στην αυλή του καφέ «Γαζία» της Καρόλου Ντηλ και, λίγο το κρύο, λίγο η εξαιρετική διάθεση του, μας  δόθηκε η αφορμή να κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του. Ο Γιώργος Τσιτιρίδης και ο Τέλλος Φίλης ρωτάνε κι ο Θωμάς Κοροβίνης απάντα χωρίς φόβο αλλα με πολύ πάθος
 Ποιος είσαι Θωμά Κοροβίνη? Ποιος είσαι σήμερα? Υπήρξες το απόλυτο ερωτικό φετίχ
Ο σπουδαίος Οθωμανός ποιητής Γιουνούς Εμρέ έχει ένα στίχο που λέει :«Σ’ άλλους εγώ άναψα φωτιές και άλλοι σε μένα ανάψαν». Αυτό είναι, λοιπόν. Αν είχα την τύχη να προκαλέσω πυρκαγιές, τότε μου αναλογεί ένα μέρος της ερωτική μυθολογίας του παλιού καιρού. Όμως είναι έτσι?. Πάντως εγώ σίγουρα έχω καεί από τις φωτιές των άλλων. Δεν ξέρω  ποιους έκαψα αλλά εγώ είμαι κατακαμένος.


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΑΣ






Ένα είναι το φύλο:  Έρως !

Ο σημαντικότερος ποιητής του αστικού τοπίου, μας μιλάει εκ βαθέων. Ένα μεσημέρι , πίνοντας τσαι , και όπως πάντα μετασχηματίζει την καθημερινότητά μας, σε καθαρη , ανόθευτη ποίηση. Παρέα με τον Γιώργο Τσιτιρίδη και τον Τέλλο Φίλη.
  

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΕΡΡΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


 Ήταν απο τα πρώτα άτομα που γνώρισα όταν ήρθα Θεσσαλονίκη. Ο Τέρρυ που έγινε Χριστίνα μετά Λευτέρης μετά η Τιερύ και μετά από όλα και τίποτα είναι ενας θρύλος της πόλης. Την εποχή που έγραφα στο πρώτο μου blog ξεκινήσαμε να κάνουμε για πλάκα αυτήν την  συνέντευξη. Τιμής ένεκεν σε ενα ταλέντο εναν χαρισματικό άνθρωπο που κάηκε πάρα πολύ νωρίς απο όλα τα πάθη του
Τέρρυ?Γιατί αυτό το όνομα?

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ




Man at sea.

Του Γ. Τσιτιρίδη 


Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο στο 51ο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δυο μέρες πριν την επέτειο των Δεκεμβριανών και εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης που τα σημάδια της είναι φανερά και στον ελληνικό κινηματογράφο. 



Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΚΗΣ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ





«Δεν  ήθελα να είμαι κάποιος άλλος, θέλω να είμαι ο εαυτός μου»

Ο Άκης ζει στο χωριό Λάππα, μία ώρα απόσταση από την Πάτρα.  Τον πρωτοείδα στο youtube, σε ένα βίντεο με τίτλο «Plight of the only gay in the Greek village» από το http://worldfocus.org, να μιλάει για την ζωή του και για όλα αυτά που έχει περάσει. Μια Κυριακή πρωί ξεκινήσαμε για νa τον  συναντήσουμε με το Γιώργο Στριφτάρη στο σπίτι του και μας μίλησε για την ζωή του.

Του Γιώργου Τσιτιρίδη
Φωτογραφίες Γιώργος Στριφτάρης

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΝΑΝΑ ΧΑΤΖΗ





Την  Νανά Χατζή την πρωτογνώρισα στα 18 μου ένα χειμωνιάτικο ξημέρωμα στο Βαρδάρη. Είχα παγώσει περιμένοντας στην Αναγεννήσεως  να περάσει κάποιος,  για  παρσί. Έριχνε αυτή την ψιλή βροχή σαν χιονόνερο. Η Νανά με πλησίασε και με αγκάλιασε σκεπάζοντας με ολόκληρο με μια υπέροχη ζεστή γούνα. Από τότε η σχέση μας είναι σαν μάνας  με  γιό. Την επισκεφθήκαμε με τον  φωτογράφο μας  Γιώργο Στριφτάρη και τον  Χάρη. Όπως πάντα είχε ετοιμάσει γλυκά φαγητό και πίτες. Η Νανά και η φιλοξενία της  σε κάνουν να μην μπορείς να φύγεις εύκολα από το σπίτι της. Πατημένα 60 σήμερα με ένα πρόσφατο έμφραγμα να την ταλαιπωρεί και αφού έχει διατελέσει πόρνη , τσατσά (σε διάφορα μπορντέλα της Β. Ελλάδος) , πολίτης του κόσμου , πολυταξιδεμένη με 2 γάμους και 4 παιδιά στο ενεργητικό της συνεχίζει να είναι εκείνη η αυτοκράτειρα που τα αγόρια της γειτονιά θέλανε να φιλήσουν.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΑΠΑΡΗΣ





Του Γιώργου Τσιτιρίδη 

Φωτογραφίες Γιώργος Στριφτάρης 

Από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου στα καράβια και από εκεί πάλι στην Αθήνα, γνωστός εδώ και χρόνια σε όλους ως η ψυχη του “Test me”, ο Δήμος έχει να μας πει πολλά για τότε και για σήμερα.